Creative Handicrafts, Indien Udgivet i Besøgsrapporter, Det Demokratiske Aspekt, Det Røde Aspekt, leverandør – Tags:

Creative Handicrafts er en rigtig solstråle-historie. Det er fair trade når det er bedst; Kvinder fra slummen i Mumbai, der er nødt til at forsørge sig selv og deres børn, lærer at sy og arbejder i selvforvaltende grupper.

CH_Logo

Fair trade
Siden 1984 har organisationen bestræbt sig på at styrke udsatte kvinder i slummen. Organisationen tror fast på at økonomisk uafhængighed er det første skridt hen imod selvforsørgelse og selvværd. Derfor har Creative Handicrafts etableret bæredygtige fællesskaber, hvor der hersker respekt for hver person og uden skel mellem kaste, køn og religion.

Gennem årene har hundredvis af kvinder fået gavn af uddannelse og træning og er siden blevet selvforsørgende. Creative Handicrafts skriver, at de har indset, at socialøkonomisk organisering og fair trade er svaret på globaliseringens konsekvenser.

“When the entire world is propelled by profit motive Creative Handicrafts invites you to be different by joining the movement of fair trade which makes not a few millionaires but many bread winners”.