Ecolution/Cavvas, Rumænien Udgivet i leverandør

Ecolution solgte tøj af hamp og hør. Hampen behandles mekanisk, andre steder bruger man ofte kemikalier for at få hampe-fibrene frigjort fra hinanden og marven i de meget lange hampestængler. Dette gjorde Rent Tøj interesseret og forskellige produkter blev indkøbt som forsøg.

Ved årsskiftet 2012/13 blev firmaet, Ecolution/Cavvas opsplittet i mindre dele og det betød bla. at et udviklingsarbejde, som Rent tøj havde igang med dametøj tegnet af designer Tenna Bang blev stoppet. Men der ligger stadigvæk enkelte ting fra Ecolution/Cavvas på lageret hos Rent Tøj: Strikkede bluser, nederdele, forklæder og grillvanter.

I 2016 foretog Rent tøj endnu en rejse til Rumænien og fandt leverandøren bag Ecolution/Cavvas, nemligNatural Fibers, som pt. Er i gang med at sy og strikke varer til Rent tøj.