Pants to poverty, Storbritannien Udgivet i Det Grønne Aspekt, Det Røde Aspekt, leverandør – Tags: , , ,

Rent tøj foretrækker direkte handel, men der er også hensynet til forbrugerne, som gerne vil købe økologisk og fair trade tøj uanset om der måtte være mere end et led i leverandørkæden i Europa. Det bliver lidt dyrere på den måde, men til gengæld kan der være besparelser i import af store mængder og når leverandørkæden og produktet allerede er dokumenteret.

Sådan er Pants to Poverty
Et engelsk firma, som i løbet af 7-8 år har udviklet en leverandør-kæde med øko- og fairtrade bomuld, som bliver til undertøj. Firmaet har gjort meget ud af markedsføringen og har lavet spektakulære events til fordel for fair trade.

Rent tøj har købt et bredt udvalg af både den nye kollektion af undertøj og tidligere delvist udsolgte mere ordinært undertøjsmodeller. Kvaliteten er fin og indpakningen i papæsker er sjov med gode citater om fair trade.

Desværre er firmaet lukket. Der er stadigvæk undertøj på lageret.

Juli, 2016, MK