Ecodesign, Kina:
Laver tøj i økologisk bomuld (GOTS-certificeret) og hamp, pænt syet og solidt. Første leverandør og mange indkøb. Godkendt efter besøg på fabrik juli 2008. Nu også godkendt af Fair Wear Foundation.

Dezign Inc., Zimbabwe:
Godkendt pga. medlemsskab af WFTO, demokratisk ledelse og arbejde til syerskerog kunstnere i ekstremt fattigt område i efterår 2008. Mistede desværre kontakt under politisk uro,sygdom, og sult i området. Organisation blev berøvet og lukket, ifølge dansk journalist 2010. T-shirts med print til børn og voksne udgår.

Peru Naturtex, Peru:
Laver tøj af det fineste pima bomuld samt gamle bomuldsplanter med farvet bomuld. Godkendt efter besøg på kontor og lager i Lima, Peru, nov. 2007. Fairtrade-mærket og økologiske jeans, samt økologiske håndklæder.

Creative handicrafts, Indien:
Godkendt efter besøg i organisation og et par af de små kvinde-kooperativer juli 2008. Medlem af World Fair Trade Organisation (WFTO). Økologisk hvidt bomuldsstof til herreskjorter. I april 2014 er organisationen blevet GOTS-certificeret.

Ecolution, Rumænien:
Midlertidigt godkendt efter besøg juni, 2012. Samarbejde med syfabrik afsluttet marts 2013 pga. rod i økonomien og mindre pæn sykvalitet. Tøj + køkkentekstil + stof i hamp og hør.

Calzini Fashion, Indien:
Godkendt som Fairtrade-mærket eksportør. Strømper i 90 % fairtrade-mærket og økologisk bomuld + polyester og spandex. Samarbejdet ophørt, da virksomheden har de-certificeret sig. Ifølge virksomheden (okt. 2014) koster det 10.000 $ om året at være økologisk- og fairtradecertificeret og det blev for meget, da efterspørgslen var dalende. Desværre betyder det, at strømperne må udgå af sortimentet, selvom Rent tøj har solgt ca. 4.000 par.

Try Arm, Thailand:
Godkendt efter besøg februar, 2011. Kvindekooperativ oprettet af fyrede syersker påTriumph fabrik i Bangkok, Thailand. Syr underbukser og trusser af bomuld og polyester. Ikke interesseret i økologi og i at blive større.

Amani, Tanzania:
Fin blanding af etniske mønstre og ensfarvet kanvas i tasker og andet. Godkendt efter besøg dec. 2009. Kvindekooperativ i dansk/engelsk udviklingsprojekt. Ikke økologisk bomuld til tasker. Alle tasker solgt.

Bishopton Trading, Indien:
Kvalitetstøj af håndvævede stoffer. Godkendt i forår 2010 pga. fairtrade-mærket og økologisk certificeret bomuld og samarbejde med NGO i England. Desværre lukket maj 2013. Enkelte stribede herreskjorter tilbage.

Comamnuvi, Nicaragua:
Kooperativ i udkanten af Managua i Nicaragua, som syr t-shirts og andet tøj af økologisk stof. Godkendt af World Fair Trade Organisation og meget grundigt dokumenteret af danske besøgende. Mange t-shirts i forskellige farver – især mange til kvinder og unge.

Svalernes Fair trade gruppe:
Små producentgrupper fortrinsvis kvinder i Bangladesh, hvor man både
producerer varer, uddanner og støtter udsatte kvinde i meget fattige egne. Solide tasker i flere forskellige materialer, sutsko, m.v..

Hemporium, Sydafrika:
Leverandør på prøve (2014). Virksomhed dedikeret til hampens miljø-rigtige egenskaber.

Pants to Poverty, Storbritannien:
Engelsk virksomhed med åben og tæt kontakt til leverandør i Indien. Øko- og fairtrade-certificeret bomuld. Trusser, underbukser, m.v. i god kvalitet. To indkøb. Pause/konkurs ? 2015.

Tonlé, Cambodia:
Lille enkeltmandsejet virksomhed i hovedstaden i Cambodia med sans for design, gode arbejdsforhold og ikke-spild. Trash fashion til kvinder, første import 2015.

IWWA, Tanzania:
Kvinde-kooperativ i Ifakara i Tanzania. Mellemfolkeligt Samvirke har støttet kvinderne med at etablere kooperativet, bl.a. med danske væve-lærere. Rent tøj har tæpper direkte fra dem. Desuden har kvinderne leveret stof til Sems og nu Goig, som udvikler modetøj i samarbejde med designer Tenna Bang.

GOIG, Tanzania: 
Getting Old Is To Grow (GOIG) ligger i Tanzania lidt udenfor Dar es Salaam. Organisationen er etableret i 1991 og godkendt af World Fair Trade Organisation (WFTO). Den driver privat folkeskole, tilbyder undervisning i sy-, væve- og batikteknik og producerer forskellige ting til en butik i turistområdet og efter ordre.

Enviro, USA:
Mellemhandler for fabrik i Kina med forskellige hampeprodukter. Engangskøb, ikke-godkendt leverandør.

Thanapara, Bangladesh:
Kooperativ med vævning, syning og broderi. Medlem af World Fair Trade Organisation (WFTO). Kjoler og skjorter.

Fibre from Nature, Rumænien:
Privat virksomhed i Cluj, Rumænien, som har specialiseret sig i hampeprodukter. Karklude, dameskjorter, herrebluse og tasker.

Hemp Supply, Rumænien:
Privat virksomhed i Falticini, Rumænien, som spinner og væver stof af hamp.

Hamtex,Rumænien:
Lille kooperativ i Dej, Rumænien med ansatte, som syr efter ordre.

HempAge, Tyskland
Stort grossistfirma med speciale i hamp og blandinger med hamp fra Kina.

Fairpants, Polen
Første firma i Polen med fairtrade-mærket og økologisk bomuld, som de styr til undertøj.

Har du et forslag til en leverandør der kan levere fair trade og økologisk tøj?

Rent tøj hører gerne om leverandører, der kan sy tøj af økologisk og evt. fairtrade-mærket stof. Gerne demokratisk organiseret. Og Rent tøj vil gerne i kontakt med folk, der skal på rejse i nærheden af de nuværende leverandører til evt. (opdatering af) virksomhedsrapport.